Tuesday, 30 September 2014

Kembar seiras : Testimoni Kesihatan Shaklee[[

Hi kawan2..harini after a long time xupdate blog i baru nak up entry semula.hadoi berkarat gak la rasa otak nk klik mana untuk new entry pon boleh lupa ;(

Oh ye..tadi belek2 Nutrition Shaklee..page reference book last skali interest me la pulak. Cerita pendek berkenaan sepasang kembar seiras dimana salah seorg kembar ni amalkan supplement shaklee.yang sorg lagi xberapa amalkan and makan vitamin campur2 jenama lain.

Ini gambar mereka pada umur 4 tahun..Ini pula gambar mereka pada umur 69 tahun. Satu daripada mereka menggunakan produk shaklee..cuba anda teka yang mana satu?


Inilah cerita mereka...
Mary dan kembarnya adalah kembar seiras. Mary Anderson dari Evansville, Indiana adalah pengguna tetap produk shaklee untuk lebih 20 tahun. Kembar Mary lebih gemar menggunakan produk dari jenama lain, dan jarang-jarang menggunakan Shaklee. Sungguhpun mereka dilahirkan dengan genetik yang sama, Mary lebih bertenaga, rasa lebih baik, nampak lebih muda dan lebih sihat dari pasangan kembarnya. Mary memiliki tenaga tanpa had  pada umur 69 tahun! Semua menyangka ibu beranak 4 dan nenek kepada 6 remaja ini lebih muda dari umur 69 tahun. Sumami Mary berusia 77 tahun juga menggunakan produk Shaklee."Tiada siapa meneka umurnya juga!"

Saya adalah pengedar sah shaklee no.id 954455
HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT ATAU URUSAN PEMBELIAN
Sharifah Khadijah bt Syed Nadzir Al-Yahya
0193308997
shkhadijahyahya@gmail.com
sh_khadijah@yahoo.com