There was an error in this gadget

Monday, 11 May 2015

Miliki iPhone 6 dengan harga rm100 sahaja!!

Miliki iPhone 6 dengan harga rm100 sahaja!!


Kalau sebelum ni selalu teringin nak iPhone 6 tapi MALAS nak kuarkan duit ribu-ribu tu...

haaa ni lah masanya untuk korang dapatkan harga iPhone 6 dengan harga hanya RM100!

Jom klik video ni untuk tengok bagaimana untuk dapatkan iPhone 6 semurah RM100 ini..;)



Nak tahu terma dan syarat penyertaan? ikuti dan like page YourSupermon Masteria ini!



Jika anda MALAS juga nak klik sana sini, boleh terus hubungi saya untuk penyertaan dengan kadar segera!

Hanya bank in rm100 + (extra charge rm7 untuk pos) ke :

101057803344 Maybank @ 7024222746 Cimb

Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
Ceo
Saggaf Yahya Enterprise
Agensi Pengiklanan melalui telefon pintar & Pengedar barangan kesihatan
tel : 0193308997

Jom view rahsia awet muda! muda 25 tahun you!! Jangan tak percaya






Anda sedang hamil?? tak tahu nak makan supplements apa?? Tak pasti apa bagusnya makan supplement ketika hamil?jom tgk ni






Kenapa pentingnya makan supplements?





Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
Ceo 
Saggaf Yahya Enterprise
Agensi Pengiklanan melalui telefon pintar
& Pengedar barangan kesihatan 
Tel : 0193308997
Riang ria kanak-kanak ojah bermain masteria shaklee ni..seronok tengok diorang main. Pandai kakak yaya jadi pegawai uv..bila dia xpaham dia akan view cara-cara bermain masteria ni




Jom view rahsia awet muda! muda 25 tahun you!! Jangan tak percaya






Anda sedang hamil?? tak tahu nak makan supplements apa?? Tak pasti apa bagusnya makan supplement ketika hamil?jom tgk ni






Kenapa pentingnya makan supplements?




Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
Ceo 
Saggaf Yahya Enterprise
Agen Pengiklanan melalui telefon pintar
& Pengedar barangan kesihatan 
Tel : 0193308997

Mudahnya Cara Bermain Masteria Shaklee!!

Ni lah video yang anak-anak buah ojah selalu view kalau tak tahu main masteria shaklee ni..hihiii. Sangat comel lah diorang ni. Love kakak yaya, kakak nanu, dan anak umi nabilah..mmuuahhh. nanti ajak kak aleya, kak karidah abam elam dll ye ...semua nak2 buah ojah yg dah besar ni wajib join okeh!

 

Tuesday, 5 May 2015

Syabas rakyat Malaysia! | Perkongsian Usahawan Terhebat

Seorang ibu muda yang bekerja dari rumah telah mencipta sebuah permainan iaitu Game Masteria seumpama Monopoli/Saidina Yang Pertama Didunia! Hebat!

 

Saidina atau $aidina adalah sejenis permainan berpapan yang dihasilkan oleh Syarikat Permainan Malaysia Sdn. Bhd., berdasarkan permainan Monopoly.

 Seperti Monopoly, tujuan permainan Saidina adalah membeli hartanah dan mendapatkan keuntungan daripadanya dan menjual semula atau menyewakannya sehingga kekayaan para pemain berlipat ganda.

Begitu juga dengan gameboard Masteria ini, ia mengasah kemahiran seseorang SID(Shaklee Indepentdent Distributor) dalam mengharungi cabaran menuju master! Ia juga mengasah kemahiran membeli,menjual dan sewa beli hartanah..menarik kan?

Permainan Masteria ini dihasilkan oleh seorang Master berkaliber iaitu Master Hadhatina Halim. Beliau mengadaptasikan keseronokan dalam bisnes Shaklee ini didalam sebuah gameboard MASTERIA. Hebat kan rakyat Malaysia ini? Saya sangat teruja untuk mencuba.

Bagaimana nak main? lihat video ini pula



Anda yang bukan SID juga boleh bermain game ini kerana ia mengasah kemahiran anda menjadi usahawan berjaya!

Oh ya...anda yang membeli permainan ini berpeluang untuk memenangi hadiah iphone 6 tau..jadi jangan lepaskan peluang!

Jika anda benar-benar berminat,
hubungi
Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
0193308997 untuk syarat penyertaan


Jom view rahsia awet muda! muda 25 tahun you!! Jangan tak percaya






Anda sedang hamil?? tak tahu nak makan supplements apa?? Tak pasti apa bagusnya makan supplement ketika hamil?jom tgk ni






Kenapa pentingnya makan supplements?




Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
Ceo 
Saggaf Yahya Enterprise
Agensi Pengiklanan melalui telefon pintar
& Pengedar barangan kesihatan 
Tel : 0193308997