Tuesday, 5 May 2015

Syabas rakyat Malaysia! | Perkongsian Usahawan Terhebat

Seorang ibu muda yang bekerja dari rumah telah mencipta sebuah permainan iaitu Game Masteria seumpama Monopoli/Saidina Yang Pertama Didunia! Hebat!

 

Saidina atau $aidina adalah sejenis permainan berpapan yang dihasilkan oleh Syarikat Permainan Malaysia Sdn. Bhd., berdasarkan permainan Monopoly.

 Seperti Monopoly, tujuan permainan Saidina adalah membeli hartanah dan mendapatkan keuntungan daripadanya dan menjual semula atau menyewakannya sehingga kekayaan para pemain berlipat ganda.

Begitu juga dengan gameboard Masteria ini, ia mengasah kemahiran seseorang SID(Shaklee Indepentdent Distributor) dalam mengharungi cabaran menuju master! Ia juga mengasah kemahiran membeli,menjual dan sewa beli hartanah..menarik kan?

Permainan Masteria ini dihasilkan oleh seorang Master berkaliber iaitu Master Hadhatina Halim. Beliau mengadaptasikan keseronokan dalam bisnes Shaklee ini didalam sebuah gameboard MASTERIA. Hebat kan rakyat Malaysia ini? Saya sangat teruja untuk mencuba.

Bagaimana nak main? lihat video ini pulaAnda yang bukan SID juga boleh bermain game ini kerana ia mengasah kemahiran anda menjadi usahawan berjaya!

Oh ya...anda yang membeli permainan ini berpeluang untuk memenangi hadiah iphone 6 tau..jadi jangan lepaskan peluang!

Jika anda benar-benar berminat,
hubungi
Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
0193308997 untuk syarat penyertaan


Jom view rahsia awet muda! muda 25 tahun you!! Jangan tak percaya


Anda sedang hamil?? tak tahu nak makan supplements apa?? Tak pasti apa bagusnya makan supplement ketika hamil?jom tgk ni


Kenapa pentingnya makan supplements?
Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
Ceo 
Saggaf Yahya Enterprise
Agensi Pengiklanan melalui telefon pintar
& Pengedar barangan kesihatan 
Tel : 0193308997