There was an error in this gadget

Monday, 11 May 2015

Miliki iPhone 6 dengan harga rm100 sahaja!!

Miliki iPhone 6 dengan harga rm100 sahaja!!


Kalau sebelum ni selalu teringin nak iPhone 6 tapi MALAS nak kuarkan duit ribu-ribu tu...

haaa ni lah masanya untuk korang dapatkan harga iPhone 6 dengan harga hanya RM100!

Jom klik video ni untuk tengok bagaimana untuk dapatkan iPhone 6 semurah RM100 ini..;)



Nak tahu terma dan syarat penyertaan? ikuti dan like page YourSupermon Masteria ini!



Jika anda MALAS juga nak klik sana sini, boleh terus hubungi saya untuk penyertaan dengan kadar segera!

Hanya bank in rm100 + (extra charge rm7 untuk pos) ke :

101057803344 Maybank @ 7024222746 Cimb

Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
Ceo
Saggaf Yahya Enterprise
Agensi Pengiklanan melalui telefon pintar & Pengedar barangan kesihatan
tel : 0193308997

Jom view rahsia awet muda! muda 25 tahun you!! Jangan tak percaya






Anda sedang hamil?? tak tahu nak makan supplements apa?? Tak pasti apa bagusnya makan supplement ketika hamil?jom tgk ni






Kenapa pentingnya makan supplements?





Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir
Ceo 
Saggaf Yahya Enterprise
Agensi Pengiklanan melalui telefon pintar
& Pengedar barangan kesihatan 
Tel : 0193308997