There was an error in this gadget

Sunday, 1 September 2013

Kebaikan Coqhealth Shaklee : Bukan sekadar jantung!

Assalamualaikum dear readers ..this time saya nk perkenalkan produk baru shaklee even bulan june 2013 lepas baru launch produk baru ni..(berita penuh di utusan online)..tapi memandangkan sambutan hangat dari pembeli yang amat luar biasa maka pihak shaklee keluarkan promotion untuk untuk bulan september 2013.Walla!! saya teruja sebab ramai customer tanya ade tak promotion supplement untuk jantung..hehe

Ok disini saya coretkan sedikit kebaikan-kebaikan yang anda perolehi jika consume CoQ10, perbezaan CoQ Health Plus dan CoQ10 produk lain dan kandungan CoQ Health yang lain dari yang lain hanya dari shaklee ini. Sebelum tu..meh nak cakap sikit. CoQ Health Plus ni kan kalau amal 6 bulan gerenti kulit cantik. Haaa..bila kata ia boleh buat kulit cantik je mesti suma orang especially kaum wanita suke kan??sebab dia menghalang kulit kita dari pancaran uv..bertindak seperti sunblock gitu.ceewah!




KEBAIKAN CoQ10  : bukan sekadar jantung tau..meh baca..^_^

1. Untuk kesihatan jantung

Rawatan dan pencegahan penyakit kardiovaskular, termasuk arterosklerosis (arteri tersumbat).
Mengurangkan kekerapan ‘angina episode’ dan menguatkan otot jantung
Tekanan darah pada penyakit dengan tekanan darah tinggi

2. Untuk Kanser

Doktor telah menggunakan CoQ10 untuk merawat kanser payudara dan kesihatan sokongan kepada pesakit yang menerima kemoterapi.

3. Penyakit gusi

CoQ10 juga telah digunakan dengan keputusan yang baik untuk merawat gejala distrofi otot dan penyakit gusi

4. Kesihatan mental

Kajian makmal menunjukkan bahawa pesakit Parkinson boleh mendapat manfaat daripada CoQ10 tambahan.

5. Rawatan obesiti

Kaajian menunjukkan bahawa supplemen CoQ10 boleh mengurangkan berat badan dan ia telah dicadangkan bahawa CoQ10 boleh memberi manfaat dalam rawatan pesakit dengan sindrom keletihan kronik.

6. Kesuburan

CoQ10 turut dikaitkan dengan peningkatan dalam jumlah sperma dan membantu kesuburan lelaki.


APA BEZA CoQ Health Plus dan produk CoQ10 yang lain??


 KANDUNGAN CoQ Health Plus Shaklee bukan sekadar CoQ10


SAYANGI JANTUNG ANDA ^_^


Saya adalah pengedar sah shaklee no.id 954455
HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT ATAU PEMBELIAN
Sharifah Khadijah 
0193308997
shkhadijahyahya@gmail.com