There was an error in this gadget

Monday, 2 September 2013

Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum..esok dah nak bertolak ke UK untuk majlis konvo suami.Tapi rasa malas betul nk packing sebab dah banyak kali packing tapi tak siap2 lagi..hahaa.

So sementara nak tunggu mood packing tu kembali, moh le kita tengok-tengok set berpantang pulak ye. Semalam saya buat entry pasal Set Hamil kan. Actually apa yang dicadangkan untuk diambil dalam set pantang ni lebih kurang sama je dengan set hamil. Cuma tambah zinc untuk percepatkan sembuh luka dalaman dan luaran, manakala tambah lagi satu iaitu lecithin untuk turunkan berat badan ibu yang dah besar macam sarung nangka tu , kasi selim melim balik macam anak dara.hehe.Cubalah!

Dalam shaklee bukan sahaja ada set kehamilan ye..malah ada juga SET BERPANTANG.
Set Berpantang yang kami cadang ini adalah mengikut budget anda juga. Dan sudah tentu set paling optimum adalah terbaik kerana sangat lengkap untuk segala keperluan ibu yang baru lepas bersalin.

Set Optimum :

  • ESP -sumber protein terbaik untuk ibu dan bayi
  • Vit c chewable 100mg -Tingkatkan sistem imun.elak selsema batuk dan demam
  • zinc - mempercepatkan sembuh luka dalam dan luar
  • B-Complex - kesihatan saraf, anti stress *mengelakkan ibu meroyan
  • Vita-Lea Iron Formula - membentuk sel darah merah*menggantikan darah yang hilang semasa bersalin
  • Ostematrix - elakkan sembelit
  • Alfalfa - milk booster (boleh diambil selepas bayi bebas jaundice)
  • Lecithin - memecahkan lemak,merawat bengkak susu,turunkan berat badan
Set Budget 1 :

  • ESP -sumber protein terbaik untuk ibu dan bayi
  • Vit c chewable 100mg -Tingkatkan sistem imun.elak selsema batuk dan demam
  • zinc - mempercepatkan sembuh luka dalam dan luar
  • B-Complex - kesihatan saraf, anti stress *mengelakkan ibu meroyan
  • Vita-Lea Iron Formula - membentuk sel darah merah*menggantikan darah yang hilang semasa bersalin
  • Ostematrix - elakkan sembelit
Set Budget 2 :
  • Vit c chewable 100mg -Tingkatkan sistem imun.elak selsema batuk dan demam
  • zinc - mempercepatkan sembuh luka dalam dan luar
  • B-Complex - kesihatan saraf, anti stress *mengelakkan ibu meroyan
  • Vita-Lea Iron Formula - membentuk sel darah merah*menggantikan darah yang hilang semasa bersalin
  • Ostematrix - elakkan sembelit
Nak tahu best atau tidak consume shaklee?moh jenguk2 beberapa testimonials yang ada yok. Banyak lagi sebenarnye tapi saya ambil beberapa sahaja lah..







Nak tahu harga set pilihan anda? sms/watsapp 0193308997 
atau pm saya di inbox fb saya  Sharifah Khadijah Al-yahya



Saya adalah pengedar sah shaklee no.id 954455
HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT ATAU PEMBELIAN
Sharifah Khadijah 
0193308997
shkhadijahyahya@gmail.com