Thursday, 10 October 2013

Awet Muda Dengan Vivix

ASSALAMUALAIKUM...

Semua orang nak cantikkan? Tapi tak berani nak ambil sebarang produk kecantikan sebab takut akan mengakibatkan masalah pada kesihatan atau kata lain takut ada side effect ye tak?? hehee..ok lah kat sini saya cerita produk yang satu ni.Namanya VIVIX..orang panggil supplement ni Tonik Ajaib.Sebab apa?Sebab ada seribu satu kebaikan kalau amalkan makan benda ni..sebab apa?Sebab bukan cantik aje tau..ia mampu juga menyelesaikan segala masalah penyakit anda! Klik ALBUM TIPS KECANTIKAN atau RAHSIA CANTIK yang lain selain penggunaan vivix.
Apakah sebenarnya Vivix ini? 

  • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
  • Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
4 MEKANISMA UTAMA VIVIX IALAH :

"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”

1001 manfaat VIVIX!
AWAS!! VIVIX TIDAK BOLEH DIAMBIL OLEH KAUM IBU HAMIL , MENYUSU dan KANAK-KANAK


Saya adalah pengedar sah shaklee no.id 954455
HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT ATAU URUSAN PEMBELIAN
Sharifah Khadijah bt Syed Nadzir Al-Yahya
0193308997
shkhadijahyahya@gmail.com
sh_khadijah@yahoo.com