There was an error in this gadget

Saturday, 13 December 2014

Tips Pilih Kolagen Terbaik

Saya percaya kaum wanita sekarang memang tak boleh dipisahkan dengan  kolagen lagi2  kalau sebut KOLAGEN ni penting untuk kulit lembut,anjal dan kelihatan muda sentiasa. Sekarang kat pasaran ada 1001 jenis kolagen, walau apa pun brand yang korang pilih, ni saya nak kongsi 2 tips panduan pilih kolagen terbaik
  1. Pilih saiz kolagen sekurang2nya 1000 dalton.Lagi kecil lagi bagus penyerapan dan kesan pun lebih cepat




  2. Pilih dalam bentuk serbuk (minuman) bukan suntikan.Ini untuk memastikan sintesis enzim diserap secara maksimum dalam  badan
Kolagen pilihan saya? Shaklee Collagen powder,bukan sahaja ada ciri2 di atas,tapi siap dilengkapi dgn klinikal studi (nampak kesan dalam 8 minggu) dan yg bestnya ia diperbuat dari 7 ramuan khas:

Kolagen ikan: Memberikan kesan elastin, mengekalkan kulit lebih anjal
Ekstrak kulit kerangan: mengandungi glukosamina sbg pelincir sendi, menghidrat mata, & melegakan ketidakselesaan mata
Lactobacillus acidophilus: Meningkatkan penyerapan kolagen
Ekstrak biji Camellia Japonica: Mengandungi acid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan
Ekstrak Pfaffia: Merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin. Meningkatkan prestasi dan tenaga,
Vitamin C: Menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas.

Vitamin B2,B6: membekalkan tenaga penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh.

memang TERBAIK la pilihan I... nak tiru? silakan... Yang baik2 ni kita kena tiru..hihi

credit to : http://www.mamafaiz.com/search/label/Collagen%20Powder

 gambar hiasan : ketika bercuti di Scotland bersama keluarga


Nak order Shaklee Collagen powder? boleh trus hubungi 0193308997 atau emel ke shkhadijahyahya@gmail.com

atau klik http://tinyurl.com/creditcardcollagen untuk belian secara credit atau debit card

boleh juga rujuk link ini untuk maklumat tambahan Shaklee Collagen Powder serta PROMOSI yang sedang berlangsung. 

DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!

Saya adalah pengedar sah shaklee no.id 954455
HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT ATAU URUSAN PEMBELIAN
Sharifah Khadijah bt Syed Nadzir Al-Yahya
0193308997
shkhadijahyahya@gmail.com
sh_khadijah@yahoo.com