There was an error in this gadget

Wednesday, 26 November 2014

Penuras air paling MURAH

Puas selama ni cari penuras air yang murah-murah aja, yang senang dibawa ke sana sini. Selalu kan kalau pergi bercuti kene beli air botol. takkan nak bawak bekal air dari rumah berbotol2 pula kan? Tapi xnak la yang harga ribu-ribu tu..haa




APA YANG ADA DI DALAM AIR ANDA???

Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga. 

Logam berat, Pencemaran industri, racun perosak, bahan cemar merbahaya  ini boleh memasuki bekalan air kita. 

Menurut America Syarikat agensi perlindungan alam sekitar, air yang kita minum adalah bertanggungjawab sehingga 20% daripada pendedahan plumbum pada manusia.

Jadi...untuk dapatkan air yang bersih serta mudah dibawa kemana-mana saya sarankan kita guna WATER PITCHER SHAKLEE

MEMPERKENALKAN...WATER PITCHER SHAKLEE!!


GET CLEAN WATER adalah revolusi baru- penapisan sistem water-filtration pitcher disahkan oleh PERSATUAN KUALITI AIR (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemar lain yang boleh hadir dalam air kita.

MULTIPATENTED GET CLEAN WATER  menggunakan blok pepejal carbon untuk menapis dan membersihkan air

Setiap satu karbon penapis boleh menapis sehingga 80 gelen (302 L) air dan satu set ini didatangkan dengan 4 karbon filter.

Maka satu set Water Pitcher ni boleh turas 1208 L!! So korang agak2 la berapa lama boleh tahan sebab tiap keluarga tak sama bilangan ahli nya kan.

Yang penting korang hanya perlu tukar karbon filter sahaja. Lepas 4 karbon tu dah habis pakai semua korang boleh beli karbon sahaja dari shaklee atau melalui saya pon boleh. Tak perlu beli satu set dah.



PERBEZAAN SHAKLEE WATER PITCHER

jom tengok apa beza shaklee dan brand lain


APA KATA MEREKA YANG DAH GUNA?





Anda berminat untuk memiliki set WATER PITCHER SHAKLEE??

Harga retail : RM 460 (semenanjung Malaysia)
         RM483 (Sabah Sarawak)


Nak diskaun? InshaAllah boleh kalau korang pandai bodek saya.hehee

Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee anda 
Sharifah Khadijah Bt Syed Nadzir Al-yahya
No.id :954455
No tel :0193308997
emel : shkhadijahyahya@gmail.com

Jom join bisnes dengan saya!