There was an error in this gadget

Tuesday, 18 November 2014

BAJU BAU BUSUK BILA MAK LUPA SIDAI KAIN | healthynconfident

OMG!! mak lupa sidai kain yang dah dimesin semalam....

alkisah mak byk no lah keje sampai terlupa sidai kain..seharian kain dalam mesin yang dah dibasuh tapi xsidai dek omak...

Aduuhaii dalam hati omak abisla nak kene basuh lg skali sebab pasti ade BAU TENGIK yg xbest kalau sidai gak tanpa dibasuh kali kedua..DANNN sudah tentu bertambah byk bj yg nak dibasuh bercampur dengan harini punye lak lagi

Sudah nye mak cube gak sidai baju2 itu tanpa dibasuh lagi..(saje la nak cube nasib kot2 xde bau TENGIK tu..maka  tak payah la nak basuh lagi)

Mula2 sidai tu dah bau baju2 tu..mmg xde bau tengik.tapi dalam hati ahhh jap lg bila dh kering berbau la tu..tensionnye!

Ok bila dah kering baju2 tu semua...dann..jeng jeng jeng! TIADA BAU TENGIKK! Siap suruh suami bau lagi u tuk pengesahan..dia pon kata xde bau tengik tu.

wah mak bersyukur alhamdulillah...yeay xpayah basuh baju lagi...^_^

Mak gune sabun Get Clean Fresh Laundry dan Get Clean Soft Fabric dari shaklee aje...bertuah mak tau !

Mak2 kat luar kalau nak try sabun ni boleh contact saya ye.saya boleh pos kat awak2 semua ^_^

Sharing is caring ^_^

Sharifah khadijah
0193308997
shkhadijahyahya@gmail.com