There was an error in this gadget

Monday, 29 July 2013

Kebaikan GLA Complex Shaklee

BANYAK  SEBAB KENAPA ANDA PERLU MENGAMBIL GLA COMPLEX SHAKLEE

Assalamualaikum wbt...

Harini saya nak cerita sikit tentang Gla Complex Shaklee. Gla Complex ni glamour dengan pengguna yang ingin hamil. Tapi sebenarnye bukan tu aje tau khasiatnye...Saya juga makan supplement ni tapi bukan untuk pregnant la..saya kan baru je melahirkan anak bulan march lepas. Saya ambil gla
sebab rambut gugur yang sangat banyak. Biasa la kan kalau after 3-4 bulan bersalin memang selalu jadi camni.

Ekstrim sungguh gugurnye..mana taknye,sekali sikat segenggam dpt rambut..huhu.. scary giler. Rasa fobia pulak nak sikat rambut..basuh rambut pon sama gak. After shower tgk kat lubang toilet tu penuh dengan rambut. Jenuh tiap hari nak kene bersihkan..huhuu. Now dh lebih kurang dua minggu guna Gla Complex shaklee dah nampak kesannye. Rambut kurang gugur and kelemumur pon dah kurang..rasa gatal yang selalu menyentap tu pon dah kurang..waahh..seronok2.alhamdulillah. Paling best rambut rasa lembut je.  Harap-harap bila dh sebulan nnt xde lah gatal n rambut gugur lg..nanti saya update lagi status rambut gugur ni ye.

Apa lg perubahan yang saya nampak lepas pakai gla ni?haa...ada lagi tau.Kalau orang pompuan biasa la menghadapi masalah keputihan kan. Tapi sekarang dah tak ade langsung masalah tu.alhamdulillah.Satu lagi taik lalat hidup dibelakang badan yang kadang kala ada rasa gatal tu dah xada.Memang xterfikir pulak nak hilangkan taik lalat hidup tu..tp sungguh rasa teruja bila perasan yang taik lalat tu dah xde.alhamdulillah.Orang kata taik lalat hidup ni bahaya jugak kan?Ada sapa2 tau xpasal taik lalat hidup ni ek?ce komen..hihii

OK kat bawah ni sy senarai kan sikit2 tentang kebaikan GLA Complex shaklee ni :

Anda juga boleh tengok video ni yang dibuat oleh jutawan shaklee nanny hadhatina dan suami :
Video Jutawan Shaklee
  • membantu meningkatkan kesuburan
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf